joi, 8 ianuarie 2009

Dorele, ne miscam si noi mai cu talent ?!

Am ajuns la trista concluzie, ca in tara noastra in firme, intreprinderi, colective, orice tine de munca in echipa exista cel putin un 'Dorel' care sa le faca pe toate, sa le faca de cele mai multe ori prost si pe deasupra toti superiorii sa i rosteasca numele cand vine vorba de vinovatie. In unele cazuri exista chiar doi 'Dorei' si atunci poti spune cu zambetul pe buze "unde-s doi, puterea creste".
iar mai jos de poza, un mic filmuletz furat de pe blogul lu' huidu.
























4 comentarii:

Anonim spunea...

imi vine sa rad, dar imi dau seama ca e de plans... dorel e cel care lucreaza si tot direl e si cel care greseste pentru ca daca nu lucrezi nu gresesti... you're right.. sad..

Anonim spunea...

*dorel, nu direl :D
sorry

Anonim spunea...

din polul opus sau viziunea celelaltei jumatati care compune intregul.
acolo se vede îndrazneala, sprijinul, suportul si contemplativitatea manageriala.
Dorel-ul roman e musai sa fie indrumat ca redescopere farmecul tineresc al constructiei de perspectiva: ma, treci si pune osu' la treaba ca te ia mama draq.
echipa manageriala va avea mereu acelasi gust si aplecare spre metode traditionale sau mai noi pentru conducere si administratie.

* exista un mic derapaj: unde-s doi Dorei cu sigurata puterea nu creste, va creste... simpatia manageriala pentru duetul cu dubla incarcatura de prostie si nepricepere.

** cf. principiului lui peter in virful piramidei va fi intotdeauna cel mai incompetent... pe care la inceput l-a chemat tot "Dorel". hahaha

Anonim spunea...

Vezi ca ti-a copiat un obosit articolul:
http://winfast.ro/?p=314