vineri, 27 martie 2009

Cum sa devii vedeta in 10 pasi simpli!


Din cauza prea multor tabloide aparute ca ciupercile dupa soare si avand in vedere ca, colegele mele citesc click, can can, libertatea si mai stiu eu ce mizerii, evident ca aroganta si ironia din mine, au inceput sa-si arata coltii. Rezultatul ?

10 pasi sa devii vedeta, fata (cu accent de pitzi mall pe "fata" evident)!

1. Agata o vedeta sau o persoana cunoscuta si ofera-i servicii sexuale. Daca incerci este imposibil sa nu dai peste cineva dispus sa te satisfaca. Filmeaza totul sau pune un prieten sa va fotografieze si da totul in presa.
Grad de succes: 10.

2. Mergi la OTV si fa o declaratie senzationala in exclusivitate: l-ai vazut pe Tolea Ciumac omorand-o pe Elodia, dar ti-a fost frica sa spui adevarul pana acum. Daca te prind cu minciuna, declara ca de fapt Tolea a sapat o groapa pentru altceva. Vei sta in direct 7-8 ore.
Grad de succes: 10

3. Trimite o poza cu tine goala la Libertatea pentru Fata de la pagina 5. Cu putin noroc vei fi selectionata pentru a prezenta rubrica meteo. Iti poti face si un credit de nevoi personale sa-ti pui silicoane.
Grad de succes: 9

4. Urmeaza niste cursuri de sex! Poti deveni profesionista la bara si in dormitor invatand direct de la "meseriase". Apoi gaseste cel mai libidinos producator de televiziune si ofera-ti serviciile. Vei ajunge in scurt timp asistenta sau animatoare la televizor.
Grad de succes: 7

5. Gaseste doua prietene blonde, nimfomane si dispuse sa-si arate sanii si fundurile la televizor. Decupeaza blugii nu doar la spate, ci si in fata, canta ceva, orice si vei reusi. Apoi va certati in public pentru bani si iubirea unui barbat din lumea interlopa.
Grad de succes: 8

6. Mergi in fiecare weekend in Bamboo, imbracata cat mai sexy si roaga-te de Erbasu sau Casuneanu sa faca poze cu tine si sa iti acorde o "intalnire" la toaleta sau in parcare. Cu siguranta vei aparea in presa mondena doua-trei zile!
Grad de succes: 6

7. Declara ca esti o mare doritoare de sex! Visezi la cat mai multi barbati si ai dori sa organizezi cel mai mare gangbang din Romania... si din afara! Cheama echipa de la Povestiri adevarate si mergi in direct la Capatos!
Grad de succes: 7

8. Jucati la LOTO! Anuntati ca aveti o mare "presimtire", iar a doua zi declarati ca ati castigat, dar v-a furat cineva biletul!
Grad de succes: 5

9. Fetelor puteti oricand sa luptati pentru inima si averea unui milionar cat mai batran si mai pitic, sa se piarda in decor. Daca relatia se termina si el inca traieste, aveti grija sa ramaneti cu ceva bunuri - masini scumpe, case, terenuri, videoclipuri - si sa declarati in presa ca era impotent si va batea.
Grad de succes: 4

10. Ai, din intamplare, ceva scoala la activ? Fa-ti un blog, scrie cat mai indecent, pornografic si plin de ironie nejustificata la adresa unor oameni importanti, injura pe tota lumea, incepand cu Huidu, Mircea Badea, Lazarus, Nikita etc. S-ar putea sa te observe. Gaseste-ti un post de reporter sau editorialist la un ziar de scandal. Incearca sa devii asistentul permanent al lui Capatos!
Grad de succes: 3

Iti doresc succesuri :)

0 comentarii: