sâmbătă, 13 decembrie 2008

"Caci cu noooooiiii esteeee Dumneezeeeuuu" (Muzica/Versuri: Gigi)




Gata! Noooooiiii nu mai este egal cu Gigi & Steaua. Deja au devenit doua "lucruri" separate. Defapt, tu le-ai separat draga Gigi, ai facut echipa ta iar ce a mai ramas suporterilor. La inceput in 2003 am crezut ca o sa traim clipe de bucurie, esti om de afaceri, iti place sa investesti in ceea ce ai si vei aduce oameni de calitate pe langa tine. Intr-adevar, am avut multe bucurii, returul cu Valencia, meciul cu Lens, am invis Betis la ea acasa cu 3-0, semifinala de cupa Uefa, Champions League in Ghencea dupa 10 ani. Multumim, dar atat. Ai gonit ce am iubit noi mai mult, Protasov, Olaroiu, Hagi, Lacatus dar ai uitat sa te gonesti singur. Atata timp cat tu declari ca Steaua vrea sa prinda grupele ligii campionilor doar pentru banii de la uefa, nu esti 'patron' pentru ca te multumesti cu putin, ai renuntat si la cupa romaniei, ai renuntat la jucatori care faceau performanta .. cati nu si-ar dorii sa revina Thereau, Neaga, Iacob, chiar si Dica.

Turul acesta de campionat a fost un adevarat esec din toate punctele de vedere. Transferuri slabe, declaratii multe si tampite gen " Avem sanse reale sa castigam grupa" ; "Dayro Moreno peste cativa ani il dau cu 30 de mil. euro" (sa mori tu?!) iar returul chiar nu il astept sa inceapa. Sunt stelist de cand aveam 8 ani si voi ramane stelist indiferent de situatie dar pur si simplu nu mai vad rostul sa urmaresc un meci al stelei care se zbate sa traga un sut la poarta pe repriza, care joaca cu 8 jucatori defensivi din 11, care schimba antrenorul cand se schimba anotimpul.

Ai distrus tot .. echipa, suporterii, fostii jucatori, fostele glorii care sunt asteptate mereu cu bratele deschise in Ghencea si mai ales ne-ai stricat fotbalul romanesc cu valize, premieri si fotbalisti desculti.

Sper ca incidentele de la meciul (daca se poate numi meci) cu Fiorentina sa te puna un pic pe ganduri si sa te intrebi " oare chiar a venit momentul sa plec ?" cu siguranta raspunsul e unul singur si sigur.

0 comentarii: